zeilen
powerkiten
beachgolf
beachgolf
zeilen

Actieve Beach BBQ met zeilen, kanovaren, beachgolf of powerkiten in Gelderland

Een geweldig dagje uit organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Bij dit Beach BBQ arrangement heeft u de keuze uit 6 verschillende leuke, originele en uitdagende activiteiten.

Dit actieve groepsuitje in Gelderland is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • Zeilen of Kanovaren of Suppen of Raften
  • Beachgolf of Parakiten of Handboogschieten of Kickbiken
  • Borrelen
  • Barbecue met 2 uur drankafkoop

Prijs: € 78,00 p.p.

Minimum aantal personen: 20
Tijden en activiteiten kunnen in overleg aangepast worden.
Het is ook mogelijk om vooraf een lunch te nuttigen.
Aantal zeilinstructeurs in overleg.

De prijs van dit groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405820.

Restaurant
Parkeren
Golfbaan
Elektrische fietsen
Fietsverhuur

Leuk uitje voor jong en oud

Een geweldig dagje uit organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Bij dit Beach BBQ arrangement heeft u de keuze uit 8 verschillende leuke, originele en uitdagende activiteiten

Voorbeeldprogramma

13.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
13.30 uur: Zeilen of Kanovaren of Suppen of Raften
15.15 uur: Korte break
15.30 uur: Beachgolf of Parakiten of Handboogschieten of Kickbiken
17.15 uur: Borrelen
17.30 uur: Barbecue met 2 uur drankafkoop

Dit is een voorbeeldprogramma, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Luxe barbecue met 2 uur drankafkoop (bier, wijn en fris):

Uw uitstekend verzorgde barbecue bestaat bijvoorbeeld uit:

  • Zelfgemaakte verse hamburgers, ambachtelijke worstjes, kipsaté of zalm
  • Aardappel- en runder salade, overheerlijke verse salade en rauwkost, stokbrood
  • Satésaus, huisgemaakte kerriesaus, kruidenboter, knoflooksaus & BBQ saus.

Ook voor de vegetariërs is er een ruime keuze. Gaarne het aantal vegetariërs van tevoren aangeven.

Esther
8
08 september 2023
Wij hebben op 2 september een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! De contact voorafgaand aan de boeking verliep ook heel prettig.
Een heel mooie locatie en Mark en Yven zijn twee toppers! Ontzettend vriendelijk en leuke uitleg! Wij hebben een heel ontspannen middag en avond gehad! De collega's hebben genoten! Het enige wat wij als feedback kunnen geven is wellicht het aanbieden van drankjes tijdens de activiteiten. Het was een warme dag en wij misten hier wat water o.i.d. Verder was de BBQ heerlijk en goed verzorgd! Kortom; aanrader om hier een event te laten organiseren!

Onze partner

Prachtige locaties op de Zuid-Veluwe

Onze partner organiseert evenementen door heel Nederland, maar de prachtige Zuid Veluwe is de thuisbasis. Aan het water van de Rhederlaagse meren organiseren wij de leukste uitje voor iedereen!

Ligging Locatie

In dit gebied (gelegen bij Arnhem), met bossen, schitterende vergezichten en de Rhederlaagse meren verzorgen wij evenementen. Aan de rand van de Veluwe nabij Arnhem vindt u De Westerbouwing. Vanaf deze unieke locatie heeft u een grandioos uitzicht over de uiterwaarden van de Rijn en de Betuwe, hier verzorgen wij uw uitje.

Aan de Rhederlaagse meren, tegen het prachtige decor van het Nationaal Park Veluwezoom, vindt u onze Beach & Water locatie, hier verzorgen wij uw Beach & Water Event vanuit ons Beachpaviljoen Rhederlaag. 

Op maat gemaakt

Een evenement georganiseerd door ons is maatwerk en bestaat uit een (re)creatief, actieve, cultureel of een combinatie programma dat opgebouwd kan worden uit verschillende activiteiten. Indien gewenst kunt u uw evenement combineren met een lunch, luxe biologische barbecue of buffet.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Lathum

Lathum is een klein dorp in de gemeente Zevenaar in de provincie Gelderland. Het ligt aan de oever van de Rhederlaag, een stuwmeer op de IJssel. Dit biedt mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals zeilen, windsurfen en vissen. De mooie stranden bij Giesbeek en Lathum zijn zeer geschikt om te zwemmen, zonnen en spelen. Met de ruim 350 hectare aan wateroppervlakte is Rhederlaag een geliefd oord voor watersporters. De natuurlijke omgeving is ook aantrekkelijk voor wandelaars en natuurliefhebbers. Lathum ligt niet ver van het gezellige Arnhem, wat mogelijkheden biedt voor een leuk dagje stad.

Vriendinnen uitje maakt gebruik van cookies
Vriendinnen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Vriendinnen uitje