Samen een middag of scooteren door het bijzondere Montferland

Loerbeek , Gelderland
VANAF
€ 40,- p.p.
VANAF
2 Personen

Heerlijk toeren door de natuur, de heide, bossen en langs pittoreske dorpjes op een geruisloze en comfortabele manier? Super leuk om met vriend(inn)en of familie een hele dag of middag door de bijzondere landschappen in Montferland te toeren. De scooters zijn elektrisch en milieu vriendelijk. Jullie gaan op pad met een leuke route.

Bij dit middagje scooteren in Montferland is inbegrepen:

  • 4 uur Scoetz rijden
  • Diverse leuke routres door de prachtige omgeving

Prijzen:
Middag € 40.00
- 13:00 tot 17:00 uur 
Hele dag € 60.00 - 09:00 tot 17:00 uur

Extra’s:
Bagagekoffer: € 5,- per dag
Route, Kettingslot & Helm: Gratis

De prijs van dit Scooter arrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2022.

Samen scooteren in Montferland

  Heerlijk toeren door de natuur, de heide, bossen en langs pittoreske dorpjes op een geruisloze en comfortabele manier? Super leuk om met vriend(inn)en of familie een hele dag of middag door de bijzondere landschappen in Montferland te toeren. De scooters zijn elektrisch en milieu vriendelijk. Jullie gaan op pad met een leuke route.

Stilletjes toeren door het prachtige landschap

Met deze scooters mag u zelfs in stiltegebieden en op fietspaden rijden. Samen met familie, vrienden, collega’s of gezellig met zijn tweetjes: een dagje scooteren is een ontspannende ervaring.

Wij beschikken over 16 elektrische scooters. Er mogen 2 personen op 1 scooter, mits het maximale gewicht samen 150 kg is. Dit betekent dat 32 mensen in totaal kunnen genieten van dit leuke arrangement.

Doordat de scooters elektrisch zijn, kunt u ook nog eens geruisloos genieten van elkaar en van de natuur. De scooters hebben een actieradius van maar liefst 100 kilometer. Geniet dus niet alleen van Montferland, maar ook bijvoorbeeld van het Rivierengebied. 

Horeca mogelijkheden om uw dag uit te breiden

De Paardendeel is een gezellige ruimte waar u heerlijk een kopje koffie met iets erbij kunt nuttigen, zoals een kop soep of een appeltaart. Als u terugkomt van uw scootertocht kunt u ook genieten van onder andere een heerlijk buffet, barbecue of ambachtelijke pannenkoeken. 

Naast de Paardendeel hebben wij ook een mooi terras. Hier kunt u in de zomer lekker genieten van het weertje met een verfrissend drankje in uw hand. Na uw scootertocht in de natuur van Montferland hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld drankjes en ijsjes.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur

Onze partner

Voor iedere doelgroep

Voor een gezellige familiedag, vriendenuitje of groepsuitje bent u hier aan het juiste adres. Van huifkartochten, scooteren en leuke spelactiviteiten voor kleine en grote gezelschappen kunt u hier een heerlijke dag samen genieten in Montferland.  

Horeca mogelijkheden

  Het restaurant is een gezellige ruimte waar u heerlijk een kopje koffie met iets erbij kunt nuttigen, zoals een kop soep of een appeltaart. Nadat u allerlei leuke activiteiten hebt ondernomen, kunt u ook genieten van onder andere een heerlijk buffet, barbecues of ambachtelijke pannenkoeken.

  Een aantal arrangementen zoals de spelactiviteiten vinden plaats in het Paardendeel. In de Paardendeel kunt u genieten van een kop koffie als u nog moet wachten op uw medereizigers. Het is een plek waar het goed vertoeven is en het nog lang gezellig kan zijn. Het is een sfeervolle ruimte waarin de kinderen zich vrijelijk kunnen bewegen. Daarnaast bent u bij de Paardendeel ook aan het juiste adres voor alle soorten feestjes en gelegenheden! Lucie en haar horecateam staan graag voor u klaar en zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Er is van alles te doen

Wij beschikken over een mooi terras. Hier kunt u in de zomer lekker genieten van het weertje met een verfrissend drankje in uw hand. Na een wandeling in de Montferlandse bossen of een fietstocht door Montferland hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld drankjes en ijsjes tot de beschikking.

Tevens hebben wij voor de kinderen een binnenspeelplaats in de schuur, met onder andere levensgroot Electro, een trampoline, een tafeltennistafel, lachspiegels en een schoolbord.

De grotere kinderen kunnen via een brandstang naar de zolder klimmen en zich ook weer naar beneden laten glijden. De kinderen vermaken zich in deze speelplaats zo goed, dat je als ouder met een gerust hart op het terras of in de Paardendeel een kop koffie drinkt.

Leuke activiteiten

De locatie beschikt over diverse huifkarren varierend van 8-, 11- en 20-persoons. Zo is er voor ieder gezelschap een passende huifkar.

Daarnaast zijn er 16 elektrische scooters en zijn er vele spelactiviteiten op de locatie zoals boogschieten, ringsteken op een paard, koe melken, vogelpik werpen, kaasstapelen, buks schieten, ringwerpen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vriendinnen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vriendinnen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vriendinnen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405820. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Geruisloos scooteren
 • Ontdek de omgeving
 • Vanaf 4 uur lekker toeren
 • Al te boeken vanaf 2 personen

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405820

Waarom bij ons boeken?

380+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.